Jeg har disse, fungerer veldig fint i løs snø, raske å sette ned, og ikke minst å ta opp i forhold til snøplugger som er gravd ned. Bruker disse på løssnøforhold, når jeg opplever at lange snøplugger ikke har nok feste. Dette oppstår helst når du akkurat har slått leir.  De er myke i kulda.

Eneste ulempe med disse etter min mening er at ringen du trer bardunen gjennom låser bardunen når det er press på den. På Helsport hvor det er en strammer blir det litt tungvindt, mens på Hilleberg som ofte har dobbelte strammere så er det en fordel.

Har disse 6 ekstra med, og syns vekta er verdt det for min del. Ønsker ofte å ha ski og staver tilgjengelig og da er det litt dumt å bruke de som plugger syns jeg.

IMG_0400.thumb.JPG.37e202e94fc8d748e249e98123700ee5.JPG

Kategorier: Vinterutstyr

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder