IMG_2635.JPG.1f9b1957e9fdbafca2e9a4c71ee389c7.JPGJeg går en del på skøyter, skarpe skøyter et viktig spesielt på hard stålis. Mange lar sine små gå på sløve gjerne skøyter de har fått. Blir ikke noe særlig positiv opplevelse for barna.

Var innom «Morten på Ila» som er kjent som østlandets beste skøytesliper. Et spesiell kar og et spesielt sted.  Ikke ofte jeg har fått kjeft for å komme 12 minutter før han stengte…. Han hadde vært opp siden kl 0400 og var sulten i tillegg. Jeg slapp ganske billig unna mot ham som kom etter det var stengt.  Søkte på nettet, og fant denne artikkelen hvor bilde er lenket fra.

Men fikk se en fagmann i operasjon og fikk også se en maskin som var demontert. Lærerikt og fin opplevelse i tillegg til skarpe skøyter. Så gjør dere selv en tjeneste, og slip skøytene, slik at de er klare, og har dere mulighet til å stikke innom Morten på Ila så anbefales det på det sterkeste.

Skarpslip.   Radieslip   Morten Rusdals skøytetips    Morten Rusdal


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder