IMG_0886.thumb.JPG.dd4327c989fce35970c529fbc04a6988.JPG

Fikk tak i en brukt Western Mounternering Puma GWS long (-32 grader) fra finn betalte ca 40% av ny pris. Han som solgte den, sa at den var så puffy, at det var farlig å åpne den inne i bilen, da du ville bli presset mot ruta. Super komprimerbar hvis du vrenger den før du dytter den ned i pakkposen. Konas WM apache GWS foran.

Info fra selger:Legg også merke til det flotte sømarbeidet, alt går presist og er pent gjort. Som du sikkert så, hadde jeg pakket den på vrangen. På den måten er det lettere å få pakket/stappet posen. Det tette Gore Windstopper-stoffet gjør at det ellers er vanskelig å få lufta ut av posen. Gore Windstopper gjør posen varmere, mer værbestandig, og slipper samtidig ut all fukt. Lykke til med en skikkelig godpose!

Solgte min meget pent brukte fiberpose på finn, etter å ha renset den. Litt vondt å selge noe en har verdt veldig bra fornøyd med. Lurer på og skaffe med en dampsperrepose til de lengere turene. Men vet ikke helt hva jeg bør velge. Har noen noe erfaring med de forskjellige merkene?


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder