Jeg har planer om følgende steder:

Den lengste turen blir Vassfarstien. Den krever litt planlegging. Må legg ut et depo også.

10 på Topp – her har jeg igjen 14 steder. Det er 4 poster som kan tas på 2 turer, og 3 poster som kan tas på 1 tur. 7 poster på 3 turer, de siste 7 må tas som enkelt turer, men ene turen går i Vassfarstien som den løser seg selv. Et par av disse tar hele dagen! Klomshue og Fjøsvikfjellet. Men målet er og ta alle 20 i år også.

Her har jeg tatt 14 av 50 poster. Målet er å greie alle 50 innen 2022, men prøver å unngå unødvendig kjøring – så det skal holde hardt.

Har også 2 andre steder som jeg ønsker å ta, Tiurtoppen i Åsa og et byggverk ved rampa på kleiva. Dessuten bør jeg ta en tur til Løvlia og se på hyttebygginga til Rolf.

Det er den firkanten rett ved rampa.

Dessuten Gjevlekollen. Landets råeste gjestebu


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder