Starta turen fra DNT sitt Friluftshus i Åsa.

Bra skiltet – ble mer krevende etter hvert.

Hvor skulle jeg gå?

Kjekt skilt.

Sjelden har jeg sett så mange utvekster på ei furu. Rikule, kåte disse har mange navn.  Flere høyder og rundt hele stammen. 

Sykdom?

Noen skilt av og til. Ser nesten ut Italia på slutten

På vei opp fra Friluftshuset står dette lille sykkelhoppet, fint utført. Korrekt kyllingspor ved siden av for de som ikke vil hoppe. Tipper at du kan hoppe 3-5 meter.

Ikke like lett å se blåmerkinga

Tiurtoppen er ukjent for mange, men den er merket sånn passe fra Friluftshuset i Åsa. Flott utsikt over Steinsfjorden og Holebygda. Seig bakke på slutten, de var mye pust og pesing på de som kom opp i dag, alle veldig lokale og fra Åsa. Den er ikke avmerket på vanlige kart, men på Open Street står den.

Det er litt lokal merking ute og går. Her ser vi varden på toppunktet, og litt ned i bakken er det en stokk på det beste utkikkspunkt. Minner litt om Buruknatten.

Er det feilskrevet?

Det har regnet, så i dag var det mer fart her. Den beste tida og gå hit er i snøsmeltingsperioden eller rett etter mye regn. Dette stedet står ikke inntegnet på vanlige kart, men på Open Street ligger det.

Et par sky sauer også

Litt morsomt at Ex løypebas Rolf Storbråten, bor mellom Larsbråten og Småbråten. Dårlig fantasi i Åsa, eller at alt kommer fra Bråten? 

Ble varm i dag også.

La ut disse på insta.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder