Da fant jeg et kokesett på Finn. Det har varmevekselkjele og lokket er panna.

Passer best for 1 person, og det har gått greit for to på korte turer. Det er plass til å oppbevare ein 230gr gassboks (mellomstor), samt ein liten brenner og annet utstyr innvendig. Her skal jeg bruke MSR Pocket Rocket delux.

Innfellbare håndtak. Belagt med titanium nonstick på innsiden (mer hardfør enn teflon).

Kokekaret rommer 1 liter og har ein krage/varmeveksler i bunnen for lavere energibruk og raskere oppvarming. Helletut for enklere servering. 11 cm bred og 11 cm høy innvendig. 12,5 cm høy utvendig. 220 gram.

Stekepannen 3 cm høy. 11 cm bred innvendig. 74 gram.

Det går fint ett speilegg, ein karbonade/hamburger eller baconstrimler skåret i 4 biter i stekepannen. Godset er tynt, så det anbefales å bruke rikelig med fett/olje eller middels lav varme. Stekepannen fungerer også som lokk for kokekaret.

Orginal oppbevaringspose følger med.

Vekt samlet kokekar+stekepanne+transporttrekk = 305 gram.

Dette blir lettere enn Jetboil og panne, så gjenstår det å se hvor effektivt det er i praksis.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder