Da hadde jeg igjen en 10 på topptur for å ha tatt alle 21 av årets turer. Siden jeg var her i fjor, måtte det bli en annen variant. Lånte nøkkel av naboen, og kjørte til Skarstjern. Da kunne jeg rydde stien fra den siden og gjør en innsats samtidig som jeg gikk turen.

Utsiktspunkt mot Sundvollen.

Steinsåsen og Steinssletta.

Røyselandet

Tyrifjorden

Litt jungelaktig i et par av kløftene hvor stien går.

Post 15 er Pipestein.

Fant den veldig enkelt, siden det var et år siden sist. Men det var lite ryddet og ikke hel klart hvor du skal gå, da det er mange stier, mye mere tråkk enn for et år siden. Både 10 på topp og Kjentmannsmerkepost

Helt tydelig vært noen på toppen.

Ser hjem til pappa i Steinsåsen

Den er høy 15-20 meter

Ryddet hele veien ut til den andre stien. Her går mange feil, håper dette hjelper. I tillegg er appen til 10 på topp, ute av kurs som så ofte før. Ikke veldig imponert over det som blir gjort i den. For 165kr og over 800 stk som betaler burde de i det minste rette opp feil. Har tilbydd meg å hjelpe, via e-post app telefon, men ikke noe skjer.

Søndre Muggerudmyra ligger badet i lav høstsol, og de første frostnettene har vært på besøk. Det har blåst en del store trær over traseen, så løypebasen har en jobb å gjøre, men her ligger myra klar.

Ble en rast også selv uten utsikt, men ble mere jobb enn tenkt.

Lav sol, ble seint

Litt mer jungelpreg i denne kløfta også.

Neste utsiktspunkt, motlysbilder blir ofte ikke helt bra…

Et utsiktspunkt som er veldig lite besøkt.

Utsikt nordover

Utsikt mot sørvest

Samme men med sola.

Dette ble det fineste, her har jeg justert det litt også. Det ble sendt inn til Markadatabasen, og lagt ut på «du veit du er fra Hole når … » sida på fb.

Det er en liten planke til å sitte ned og se på utsikten fra utsiktspunktet som ligger mellom Skardtjern og Bronsealdergravrøysa. Det er bratt ned.

Her fikk jeg med Sundvolden og har justert det litt.

Her er utsiktspunktene. Bratt!

Edelgran, må være plantet.

Dette bør tas med motorsag.

Henger mellom trær og over stien.

Dett kan også tas, hvis man er der med motorsag.

Også greit å få tatt med motorsag.

Dobbelt nedfall, ga beskjed til DNT naboen, satser på at disse blir ryddet. Kunne jo ha hørt med Kjell, Roar eller Dag også om de var i nærheten.

De ligger ikke langt fra vei.

Ble gjennomsvett!

Ble mye trim, i tillegg mye rydding.

Dette var det jeg ryddet. I fjor ryddet vi fra Retthella og til der hvor stien begynner til Pipestein. Det bør merkes med blått på nytt. Resten er ruta jeg kjørte, en litt tungvint plass og komme til.

La dette ut på Insta. Ok respons.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder