Da har XXL Venners vennerfest med 25% på det meste. Da er da billigste i løpet av året å kjøpe inn turmat.

Bestilte dette. Kjekt å ha et lite lager.

LARS MONSEN Bushwacker TItanium Kjele 750 ML – på forhåndsalg med fri frakt og -10% rabattt ble også bestilt. Den er ganske lik Toaks som jeg kjøpte i høst sammen med toaks wood stove. Den havner på finn igjen tipper jeg. Kjelen er bra, men syns ovnen blir litt for høy, selv om den går inni kjelen.

Bestilte også en Helinox Sunset chair på høsttilbud. Lett etter denne på tilbud i hele sommer.

Praktisk og lett stol til allround bruk, tar liten plass, veier lite, enkel å sette opp og klappe sammen. Pakksekk følger med. Da blir det nok å selge den kamofargede Helinox stolen, hvis denne er bedre å sitte i.

  • Dimensjoner (setet): 103 x 64 x 56cm
  • Pakket størrelse: 47 x 11 x 13cm
  • Lastevekt: Max 145kg
  • Pakket vekt: ca.1,4kg

Det ble også et footprint til Unna, kjøpt med Fjellforumrabatten på 20%.

Det blir nok å selge en Helinox One stol til våren, sammen med Toaks brenneren, har også solgt en del kart. Men med maten blir det ikke noe overskudd denne runden. Men det lønner seg å handle mat når det er tilbud. Nesten halv pris.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder