Da har jeg kjøpt Orbiloc lys til å feste på teltet utvendig.

Kommer med dette feste, og kjøpte også dette clipsfeste.

Batteriets levetid er 250 timer med blinke-effekt, og 100 timer når det er statisk lys. Orbilc er 35 mm x 20 mm og veier bare 19 gram før clips. Det skal være bra saker selv om det er billig, koster 199kr. De skal funke mellom +50 og -40 grader.

Kom over 16 snøplugger 50 cm lange på finn til prisen av 8 pluss lav frakt. Men de må sikkert pusses og males slik at de syns. Men er det løssnø funker disse bra.

Kom også over et MSR Mini Works EX Vannrensesystem ubrukt på finn, og med tanke på harepesten som brer seg, kan denne være kjekk å ha i systemet. Større og tyngre enn det systemet jeg har i dag fra Sawyer. Men de begynner å blir litt tette.

Fra reklamen :Bestselgeren som alt fra militære til turister bruker. Pumper ca 1 liter vann pr minutt, og filtrerer vekk mange virus, alle bakterier, amøber og andre mikroorganismer, partikler og kjemikalier. Miniworks er lett, kompakt og enkel å vedlikeholde. Er du usikker på vannkvaliteten, så ikke risikere å ødelegge turen din – ta med en Mini Works EX!

Mål: 19×7 cm

Vekt: 456 g

Ceramic Element Life: Up to 2,000 liters depending on water conditions (about 30-60 cleanings) Best Use: Backpacking and trekking (1-4 people) Warranty: Lifetime

Det har blitt solgt en del ut også, for det meste kart. Så er vel nesten i null regnet i kr.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder