Fant en Jetboil til salgs rett ved der jeg bor. Brukt en gang, litt usikker på typen, og feil type oppgitt i annonsen. Det fulgte med en gassboks også. Så handlet det nesten usett. Det var en Jetboil Flash av forrige generasjon.

Det fulgte med støtte til gassbokser, passer alle 3 hovedtypene. Veldig bra lokk på disse, sitt bra fast, beskyttelse til varmevekseldelen også.

Den har en fiffi thermisk indikator, her er den kald.

Lett å se hvor det er vann og at det er varmt. Kapasitet er oppgitt til 1.0 L – men det er det som er faktisk mulig å fylle den med. Tipper 0.6 liter er mere praktisk volum, ellers koker det bare over. Viktig og ha helletuten vekk fra reguleringshendelen.

Den har pizotenner, noe Jetboil Zip mangler.

Gir bra gnist hver gang.

Brenner bra.

Gass og varmevekselkjele er bare for utendørs bruk, og ikke i telt. Disse avgir ganske mye kullos.

Var nesten som ny.

Forbausende lett. Vekt 435 gram uten gassboks.

Her står den sammen men micromo og Minimo.

Samme oppstilling, men tatt ovenifra.

Minimo er den beste i forhold til vind og matlaging, micromo har regulator og kan brukes til små porsjoner med mat, suppe etc. Flash er nok best til å bare koke vann, og tar litt mindre plass da den er lettere å pakke en Minimo. Flash har bedre lokk en micromo.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder