Ekspedisjonspulk med lengde 154 cm, og den er for forsterket med aluminiumslist rundt innfesting av trekket, ut- og innvendig lastesikringsfester, tre dragfester, samt utskiftbare meier.

Lengde 154cm

Bredde 43cm

Pakkevolum 310 liter ved lastehøyde 50 cm

Skroghøyde 18cm

Modellen er en typisk allround pulk som passer godt til alle typer turer. Den er stabil og lett, med god lastekapasitet og er en perfekt turkamerat.

Glatt fint trekk, ikke noe dill.

Forskjellen mellom xplorer og denne er at denne ikke har noen glidelåser i trekket. Skroget er det samme. De fleste bruker artic bedding på topp, og da får du plass til mat etc der, med bedding og teltpose på toppen, kommer du ikke til glidelåsen på pulken heller.

Borrelåslukking før du bretter som på en pakkpose.

Håndtak foran til å dra/løfte i.

Håndtak bak til å dra eller løfte i.

Innvendige surringsfester

Kraftige surrefester utvendig.

Her har du en pulk i mange år, og det er lett å skifte meier, da di ikke er popnaglet fast slik som på de vanlige pulkene. Bare 2 bolter og du har de løse.

Meiesystemet passer i oppkjørte løyper også.

Antennefeste for kjøring med hund.

Her ser du alulista som holder trekket fast.

3 fester til draget, kontra 2 på de vanlige.

Faktisk vekt 6.77 kg oppgitt til 6.0

Art. 301 Ekspedisjon 154 står det på lappen.

Trekket kan vaskes, men sitter fast i pulken, så bare håndvask er mulig, men mindre du har ei vaskemaskin som tar store ting… siden den er 154 cm på det lengste.

Alt i alt en flott pulk, stor nok til de meste, solid. Men ikke pakk den for høy, da er den ikke god i løs snø. Viktig å få vekta i bunn av pulken, og et helstivt drag hjelper også.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder