Det er et meget flott produkt, som jeg ble litt betatt av på camp villmark. 

Det har mange gjennomtenkte funksjoner, men er nok ikke passe til mitt bruk. Wm pumpa posen er stor, veldig stor i 2 meters lengde.

Pose til å ha teltet i på toppen, så du slipper egen pose til det.

Plass til spade, smart tenkt

Til og med laget hull slik at vannet kan renne av og ut fra spaden.

Solide gode strammemuligheter

Bra system for å feste spaden, nok et pluss

God plass til teltplugger, selv 50 cm plugger har mye å gå på.

Egen lomme til thermos og mat for dagen, nok et pluss.

Egen lomme for ekstra votter, lue og rastejakke, enda et pluss.

Men rommet til rastejakka er alt for lite, i hvertfall for min xl jakke, og det er før votter og lue etc. Burde også vært glidelås som gikk begge veier. Den er også i hodet-enden på soveposen, burde vært i andre enden.

Knotete lukking på teltposen.

Lite gjennomtenkt løsning på glidelåsen som deler øvre og nedre del. 

Noe av det som er hovedutfordring i telt er liggelengden. Her bygger det i enden, hvor det er trangt. Jeg pleier alltid å legge toppdelen på siden slik at jeg får ekstra gulv, det er ikke mulig her.

Enkel liten borrelås blir for dårlig til å holde det sammen i hovedlomma til Exped underlaget. Burde vært en glidelås på enden, eller borrelås hele veien.

Det er ikke plass til bamse og exped 9Lw som er det de fleste og jeg bruker på vinteren. Hele opplegget er laget for lite, og virker litt lite gjennomtenkt/testet.

Ikke plass til en stor dunpose, i tillegg havner hodedelen som er størst der hvor rastejakka ligger. Så de to største delene havner oppå hverandre. Burde vært slik at rastejakka havnet på motsatt side. (Ja vet jeg kan snu posen, og ligge oppå og presse ut luft)

Bra med håndtak, nok et pluss.

Åpningen til å te teltet, kunne også vært større. Det er bare enkel tynn duk, mellom teltet og soveposen. Har du vått telt, blir soveposen våt. Her er det noen som har sovet grundige i timen……

Hvis/når du legger inn et vått telt, er det for tynn og dårlig stoff mellom teltet og Soveposen. Da blir soveposen vått! Her burde det ha vært 2 lag med det blå stoffet i det minste.

Mere og flere håndtak og fester.

Bra utførte fester.

Vottevennlig laget

Dessverre dårlig sydd, stanga ramlet ut for meg.

Dårlig utført – dårlig sydd. Litt rart å spare penger på det som må være det billigste av alt, nemlig tråd. 

Så alt i alt, riktig tenkt på mange ting, men ikke brukbart slik det er laget nå. For liten og for mange svakheter. Så jeg benyttet meg av angreretten. Sendt også mine tilbakemelding er til Fjellpulken, men fikk ikke noe svar…. Litt skuffet over det.

Så inntil videre blir artic bedding fra Piteraq (som også måtte syes og impringes) sammen med helsport pulkpose valget videre.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder