Da har jeg testet disse ferdig, ble ikke helt som tenkt.

De er for opptil 110 kg, og jeg blir 120 kg, med sekk. Syns også bindinge er veldig uvant, funker selv med hansker, men de strammer ikke som jeg hadde trodd. Sitter bra, og løsner ikke. Men de følger ikke skoen helt, trolig mest estetisk, men fortsatt litt iriterende. Mulig de kan knytes/strammes på en annen måte.

Hikr har plast i helløfter og gripeklør. Hiker-x har dette i rustfritt stål.

Så tenkt bruk på våren, når det er isete og god bæring blir feil.

Jeg har jo tubbs Mountaineer 36″, og Fimbulvetr Hiker-X. Har ikke testet disse ferdig, og funnet ut hvilke sett jeg skal beholde.

De er bra balanserte og lette og gå med der det er litt hold i snøen. Selve hengslesystemet funker bra.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder