Da ble det litt mer innkjøp av utstyr, noe er oppbrukt og utslitt etter mye bruk.

Broddene mine i str XL er reparert 2 ganger og har vært i mye bruk i 7-8 år.

De heter Snowline Chainsen Pro XT og blir solgt flere steder. Er de beste broddene som finnes til bruk i marka. Oppgitt levetid er 6 år. Meget bra kvalitet på disse, anbefales.

Det ble også en Expedition Bedding fra Exped. Den har tapede sømmer, men litt for dyr egentlig. Men DNT rabatten på 15% hjelper litt. Sportsnett link for mer detaljer.

Det ble også en Exped tent bag, eller teltpose, også den med tapede sømmer. Sportsnett link for mer detaljer. Denne kan lukkes og åpnes enklere enn den jeg har fra Helsport. Litt spent påmontert den har feste til ei snor, slik at den ikke blåser vekk, hvis ikke må den nok moddes litt.

Amok har kommet med et Winterlight Fjøl XL med R verdi på 5.0. (-18 grader C)

Da blir det å bytte ut det jeg har, som jeg syns er for kaldt for mitt bruk. Syntetisk isolasjon. Dette har jeg ventet på lenge, og gleder meg til å ta i bruk. Pakkposen skal også være større. Det begynner å ligne noe nå syns jeg.

Zandstra Dubbel ispik 165cm eller isstaver ble også innkjøpt, begge mine er bøyd flere ganger, og håndtaka er knekt 2 ganger. Men er mye brukt i ca 10~12 år. Må ha et sett i reserve. Uten disse er jeg blind på isen.

Zandstra Skenskydd for å frakte skøytene sammen tok jeg også med.

Tok også med et sett med ispigger. Da har jeg noe å låne bort.

Fimbulvetr Trailr-X Just Black truger på tilbud er også kjøpt inn og kommet i hus. Skal brukes som gå truger på våren og mellom vann på skøyter. Når skaren nesten bære meg.

Det jeg vet jeg trenger nå er et sett med nye feller, mohairfellene er snart utslitte. Blir å vente på salget.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder