Siden postnord ikke greide å levere meg Amok Skjold tarpen på et vettu vis, bestilte jeg en Hilleberg XP tarp til Amok XL oppsettet mitt. Hadde jo returnert Amok Borg tarpen. Den kom som avtalt, kjøpt hos Fjellsport med Fjellforum link og rabatt. Amok tarpen var innom lagret 3 ganger… De har et håpløst system, og jeg gå unngår å handle hos butikker som bruker postnord, men gjorde et unntak for Amok. Og Postnord rota det til nok en gang.

Hilleberg til venstre og Amok til høyre, omtrent samme mål, Hilleberg er breiere, men 10 cm kortere, men rektangulær i fasongen.

Hilleberg er bare topp kvalitet, denne tåler vinteren bra. Solid.

Vekt inkl bruksanvisning. Må få tak i et sett med carabiner, og har plugger.

Har en Helsport Bitihorn SL litt omsydd tarp om det er meldt fint vær. 2.9×3.5 meter.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder