Da har jeg kjøpt litt «brukt» Real fra finn, som ble kjøpt inn i vår. Bildene er tatt fra finn annonsa.

35stk selges samlet (ingen lam?)

  • 7 pulledpork
  • 6 kebabgryte
  • 3 chili con carne
  • 10 svin i sursøt saus
  • 5 kylling i karri
  • 1 kylling tikka masala
  • 2 kjøttsuppe
  • 1 laks

Ble også et sett med kart for Norge på langs (npl).

Halvparten er 2017 resten er 18-16-15. Da blir det å sortere de jeg har, ta de nyeste selv, pluss de jeg mangler. Resten blir nok lagt ut på finn, enten for salg, eller leie de ut. Da har jeg snart et komplett sett for de rutene som blir brukt.

Det er dødt på finn for tiden, så jeg har en god del kart for salg. Men satser på at det tar seg opp igjen i februar/mars 2021. Mange av de som har prøvd seg på npl i 2020 har hatt en tøff tur, mye regn, mye snø på Vestlandet, våt myr i Trønderlag etc.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder