Jeg får noen spørsmål om hvilke turplaner jeg har fremover. Ikke noe er spikret, men tanken er:

Vassfarstien som er en 7-8 dagers tur. Men jeg har tenkt å starte nord og gå til Hønefoss pga transport. Blir med telt, da DNT hyttene blir litt dyre slik det er nå, og jeg er usikker på om dagsetappene blir i lengste laget for meg.

Det gjenstår ca 10 steder i Markadatabasen som ikke har bilder. Hadde vært artig å tatt å fullført dette. Har vel tatt over 50 steder nå i sommer.

10 på topp har noen kajakktur som jeg kunne tenke meg å ta. DNT har utleie av kajakker, og jeg har våtdrakt og vest. Lånte en enkel kajakk av en nabo for noen år siden. Det er også en mulighet. Turene teller ikke, men artig å teste det mer ut.

Har gått største delen av pilgrimsleden i Hole kommune. Men i Ringerike gjenstår fra Norderhov til Jevnaker. Tenker å parkere bilen på Jevnaker og sitte på med Konemor på morgenen.

  • Har også noen blåmerka stier på Krokskogen jeg ikke har gått.
  • Det samme med Kjaglidalen (Skui) og hjem.
  • Har også en del kjentmannsposter som gjenstår, men blir litt mye kjøring syns jeg for å ta disse. Det kommer også en ny kjentmannsbok nå i høst.
  • Vet også at DNT trenger litt hjelp til stirydding/merking.
  • DNT sitt nærturkurs står også på lista
  • Må også tenke gjennom opplegget for kommende skøytesesong. Bør gjennomføre en badeøvelse i august. Det vil si med komplett utstyr men uten skøyter.
Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder