Da fikk jeg tak i en brukt windpro 2 gassbrenner på finn til ca halv pris av billigste på prisjakt. Denne har jeg vært på jakt etter en stund, hadde bensinvarianten MSR Simmerlite. Den funket bra, men litt krøkkete å få igang uten for mye flammer. Men så at den ville være perfekt til steiking av pannekaker og fisk, da den har et veldig breit hode. Hadde vært artig å sett om det gikk an å få denne inn i en Trangia 25 stormkjøkken.

MSR WindPro II Stove er en allround gassbrenner hvor gassboks og brenneren er atskilt. Fordelen med dette er at en kan bruke gassboksen oppreist for optimal effektivitet og flammekontroll. Er det kaldt i været setter du på støtten til gassboksen og snur den opp ned. Du for da flytende gass direkte til brenneren som gjør at den fungerer mye bedre i kaldt vær og når det er lite gass igjen. I tillegg booster det brenneren de gangene det virkelig haster med å få varmet opp vannet på kort tid.

  • Bredt brennerhode
  • Kan brukes med gassboksen snudd på hodet
  • Vindskjerm og støtte til gassboks medfølger
  • Presis flammejustering
  • Koketid: 1 liter vann ca 3,6 min
  • Vekt: 290g

YouTube infofilm

https://www.youtube.com/watch?v=bQ73veE4aKE&feature=youtu.be


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder