Da fikk jeg nye sko på reklamasjon. Tok litt tid, men Oslo Sportslager har fulgt meget bra opp.

Så da blir det en ny runde med å smøre inn med minkolje, og og gå inn nok et par. Disse hadde en litt annen farge.

Alfa sier at skoene vil trekke noe vann (som dine) etter en del brukt, men at de selvfølgelig ikke skal gjøre det når de er nye som dine.

Alltid betryggende med serienr. 5 års Garanti, ytterligere 3 år ved service etter 5 år.

Så da er jeg inne på det 5 paret på 14 mnd. Kommer nok til å beholde Crispi også, slik at jeg ikke havner i en situasjon uten fjellsko slik som i høst, hvor Vassfarstien gikk fløyten pga, at langtur med sekk og nye sko er dømt til å mislykkes.

Spent på disse, di siste har revnet i sømmer, stoff, blitt utette og maks 40~50 mil. Burde holde minst 200 mil ved mitt bruk. Ikke mye synlig slitasje forøvrig når de har jeg har fått nye på reklamasjon.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder