Det e 6-7 grader og har vært et massivt regnvær – regnmåleren har rent over. Mye vind også i natt.

Regn og lave skyer. Så en som jogget, ellers var det nok avfallstasjon på Svingerud som lokket i dag.

Det tatt ut bjørk, furu får stå.

Disse svingene er kjent for å være glatte, barnåler, løv og ligger i skyggen. Tatt sydvestover.

Det er 6-7 grader og det har regnet massivt i natt, og vært mye kraftig vind.  Du ser det er mye barnåler her i svingen. Bildet er tatt rett mot nord. Veien til venstre går ned på jordet, og fører til ingen steder. Men grunn til at veien går ned på jordet vest for Sørum her, er at vannet renner sørvestover, og ikke øst som de fleste tror. Jørgen Moesvei til høyre. 

Høst på Moesmoen, og vannet står høyt i driftsveien – mye grønnsaker klare til innhøsting . Jørgen Moes vei til høyre er er mye bedre alternativ, driftsvegen på jordet er utrolig våt og sleip. Men hender den blir brukt som transportvei for snøscooter ved lite snø, for å komme seg ut til Røyse. 

Kålen står i flotte rader fra Sørum mot Brenna/Bråtan

Mot Sørum og hønsehuset, Bergerbakka i bakgrunn.

Høst, regn og 6-7 grader. Salaten står klar til innhøsting, men Bama på Lier er stengt for tiden pga Corona. Et meget bra sammarbeid med grunneieren og de som drifter jorda, gjør det mulig å faktisk lage skiløyper her på vinteren! 

Skogryggen i bakgrunn går fra Kjelleberget på venstre side og mot Steinsåsen på høyreside av bildet.

Her går skiløypa på vinteren – mye kål klar til innhøsting

Mye vind og regn i natt, bildet er tatt ved Kjelleberget mot nordøst. Omtrent i mitdten av bilde på høyre side går snarveien/stien opp til Jomfrulandsveien – en skjult perle, mange ikke vet finnes. Et navnløst mini juv, som trolig er Brennakleiva, men som jeg aldri har greid å få avklart. Se bilde Fra juvet. Selve turen ligger her https://www.tur1.net/2020/03/26/rundt-og-rundtur-fra-kjellerberget-via-kongo-opp-til-rudvangveien-2/

Jordet ved Vik og Herredshuset i midten, vi er midt i Vik!

Her er vi ved parkeringa på Herredshuset i Hole, et fint utgangspunkt for turer. I bakgrunn ser vi Gjesvoldåsen og Gjesvold gård. Du kan såvidt skimte Tyrifjorden til høyre i bildet. Den hvite brakka til venstre er testestasjon i Hole for Corona. Er vi heldige blir jordet liggende i stubb og klar for en ny skisesong. 

Kategorier: Foto

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder