Zpacks har mye flott utstyr som er lett og holdbart. Jeg har 2 sett av disse lette vanntette vottene. I forskjellige størrelser.

De veier ikke mye, vi snakker om få gram. Jeg har både lette fleece hansker og votter til å ha inni. Selve regnvotten er laget i et av de mest pustene stoffene som er lette og vanntette. Siden de er så lette, er det med på mange turer. Ikke gøy og fryse på henda. De har tålt bruk at gåstaver uten problemer, men er ikke noe å klatre i ura med.

For mer info se på Hjemmesiden om vottene hos ZPacks

Jeg har forøvrig også jakke og bukse i samme stoff og fra ZPacks.

Konklusjon er at det er bra produkter, men en relativ høy pris da et sett koster 65 USD. Dollaren er dyr nå, og i tillegg kommer frakt, mva og fortollingsgebyr. Er det mer en 5 varelinjer, er det fortollingsgebyr på 60 kr for hver ekstra varelinje, Fedex er et dyrt firma. Så det å kjøpe små ting som ser gøy ut fra ZPacks er dessverre håpløst. ZPacks har et system som ikke tillater å lage en samlepott på enkelte varelinjer. De vil ei heller sende med usps. Så for min del, har jeg stått over mye kjøp fra ZPacks. Har prøvd å få til en dialog, men den gang ei. Posten har forenklet fortolling for vareverdi inntil 3000kr.

Så for min del er de på grensa hva jeg syns lett utstyr kan koste, men anbefales om du har råd.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder