Fjellpulken selger 6 meter god strikk og 4 kroker som passer til både pariserbrettet og til Fjellpulken transporter 155. Den koster 249 kr.

Fordelen med fast strikk, er at du ikke mister den. Alternativ er å lage fester med tau, og bruke Biltemas Bagasjestropper som koster 50kr for 2 stk. De er 80 cm, og kraftigere.

Noen kapper vekk ene kroken og bruker øye til å feste tauet gjennom. Den blir da litt kortere, og du mister den ikke. Denne strikken er i meget god kvalitet, og tåler kulde.

NB – hver forsiktig når du bruker disse strikkene, fort gjort å få øye/ansiktssskader om den ikke sitter som den skal, og løsner.

Jeg har brukt begge alternativer, og syns at på Fjellpulken funker strikken som følger med, eller kjøpes løst (avhengig) av versjon. Er den som funker best. Men dette kommer an på hva du skal frakte. Så test ut og mål er mitt råd. Biltema strikken er fast og er i noen tilfeller det beste. Her strides de lærde.

Her er også en variant funnet på nettet, Biltema sine strikker, men her blir de veldig korte. Men prinsippet kan brukes, eventuelt med to strikker rett overfor hverandre og bruke krokene.

Her bruker jeg Biltema stikk på Parisbrettet

Pulk er utrolig digg på vinteren. Du får med deg mye.

Her bruker jeg tau og strikker.

Surring er alltid noe rot, om du ikke pakker likt på hver tur.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder