Da begynner isen og bli så tykk at jeg har problemer å måle den.

Isskrue i ultralett aluminium med en forsterket tupp i rustfritt stål. Disse skruene er hele 45% lettere enn de tradisjonelle skruene. To hull for innklipping på skruen samt Black Diamonds tradisjonelle fargekoding for lengde er selvfølgelig med. Perfekt for alpine klatreturer og isklatring hvor vekt er en viktig faktor.

  • Styrke: 10kN
  • Mål: 22cm
  • Materiale: Aluminium, tupp i rustfritt stål
  • Vekt: 96g

Denne har også så stor diameter at du kan bruke skistaven nedi og slå ut litt til. Da kan jeg måle opp mot 30 cm.

Zandstra Track Mont BC

Kjøpte også et par ekstra turskøyter. Med så mye arrangerte turer må jeg ha et sett i reserve. Uten skøyter blir det ingen til å lede, så litt føre var prinsippet.

Kjøpte også inn en filter til ene objektivet et såkalt Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano 72 mm.

NiSi HUC CPL PRO Nano 72mm er et sirkulært, ultrahøydefinisjons polarisasjonsfilter som reduserer refleksjoner og blending ved å filtrere ut lys som har blitt polarisert på grunn av refleksjon fra en ikke-metallisk overflate. Filteret gir økt fargemetning og kontrast i tillegg til å minimere refleksjoner i bl.a. vannflater og vindusglass. Filteret er egnet til å forbedre tonen og nyanser av himmelen, og er uunnværlig spesielt ved landskapsfotografering. Polarisasjonsfilter er uerstattelig da dette er vanskelig å gjenskape digitalt.

Filterringen er laget av høykvalitets aluminium og er 4,9mm tykt. Filteret er har et superhardt «U»-type Nano belegg, hvilket gjør overflaten ekstremt motstandsdyktig mot både vann og olje og bidrar til at filteret er lett rengjørlig. NiSi HUC CPL PRO Nano er produsert av polariserende film med ekstremt liten fargeforandring, og optisk presisjonsglass som er dobbelsidig limt og senere polert for å oppnå den beste kvaliteten og parallellitet, hvilket gir den beste bildekvaliteten. Filteret minimerer også dis/tåke i bildene.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder