Da ble det ikke tur som planlagt. Det var meldt sol i dag, eneste dagen før jul. Men hadde ene bilen på Eu-kontroll i går, og den er 2.5 år gammel, og fulgt alle servicer.

Men det var ikke antyding til håndbrekk på høyre side i det hele tatt. Og da måtte den prioriteres. Sliter litt med merkeverksted som ikke gjør det di skal på servicer…. gjentatte bremseproblemer. Så hele dagen gikk, fant feilen og det var håndbrekkwiren som var ruste fast.

https://www.instagram.com/p/CI210vvD9a-/?igshid=1byupngbqxas7

Det var fryktelig synd, for det var knallfint og sol innpå skauen. Bilde er tatt av Løypebas Kjell Berg.

Men kom over en Stanley thermos på 1.9 L på tilbud. Den skal holde utrolig bra på varmen.

Beskrivelse:

Stanley’s Classic Bottle 1,9L er en ekte klassiker blant termoser. Modellen er nylig oppdatert med en ny retro-inspirert logo, og har samme høye kvalitet som tidligere. 

Classic termos i rustfritt stål er lekk-sikker, har et skikkelig håndtak, doble vegger og har livstidsgaranti. Termosene holder på varmen i opptil 32 timer, og hvis du har is i den, holder den kulden i opptil 160 timer. Det isolerte lokket  fungerer også bra som en kopp.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: 18/8 rustfritt stål, naturlig BPA fri
  • Volum: 1,9 Liter
  • Vekt: ca 1128 gram

Stanley er opprinnelsen til alle termoser! I 1913 var Stanley den første i verden som produserte ståltermos med vakuumisolering, og de lever fortsatt i henhold til mottoet «built for life» med livstidsgaranti på sine produkter.

Rydding og sortering for å fylle opp turrommet. Blir fullt, men får utrolig fin oversikt! Men tas litt om litt. Er en del andre ting som også må gjøres før jul.

Da har jeg kjøpt hurtigkjettingsett nr 2, så nå har jeg til alle 4 hjula, noe de anbefaler litt under halv pris på finn, ubrukte!

Disse etterstrammer seg selv!

Outnorth har reklame for turskøyting men ikke noe om kompetanse og sikkerhet.

Vortex – Wood gas ovn. Den brenner gassen og ikke bare veden som i et bål. De helt enkle ovnene blir kalt hobo stove dvs uteliggerovn.

Hull i bunn

Esbit test med lokk og holder for Esbit

Koppen, dette er en test før jeg bestilte Esbit 400 ml settet i vår/sommer.

Esbit lager litt ekkel belegg under

Litt aluminium og div hermetikkbokser trengs når en bygger litt ovner.

Rist fra engangsgrill. – Rester etter opprydding på stranda i sommer.

Testet litt med Pellets, men krever litt trekk. Blir litt for tett for en del ovner.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder