Da ble det sjekk av termos etter 24 timer i fryseren.

Den holdt bra på varmen


58 grader er ikke dårlig, så lar den ligg et døgn til, Naboen har kjapt regnet ut at den vil være mellom 8 og 16 grader etter 48 timer. Jeg vil tippe 25-30 grader, på grunn av den naturlig konstanten «. Også kalt Eulers tall. Litt som hvordan vann renner ut av ei tønne med hull i bunn. ( Gammel lærdom…..) Så får vi se hvem som har mest rett.

Det er mye vann i marka nå, bilde fra Webkamera på myra på Kleivstua, her var det skitrening på torsdag med 100 barn! Ja, det er en vernet dam i nordenden. Den får de ikke lov til å fjerne. Kleivbekken var den mest vannsikre bekken i hele bygda. Derfor er det demninger ved Nordsetertjernet, åbboråsen, Retthella og Bønnerud blant annet.

Kategorier: Mat på tur

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder