Da ble det et nytt område for min del, har bare gått rundt dette på skøyter.

Vi startet på Røsholmstranda som har blitt villcampplass for bobiler, for å spare plenen var det mye sperret av, men de brydde de seg ikke mye om. Her har nok Ringerike kommune noe å gjøre. Bildet er tatt sydvestover nedfor cafén.

Mot Ask

Bra infoskilt inngår i Nordre Tyrifjorden vernet.

I hekketida etter 15 april er det ikke lov med motorferdsel. Lovdata – men Fellesprosjekt Fre16 skal gjennom dette området.

Men det finnes litt spor etter bruk

Det er lov og gå, men arrangement er ikke lov.

Utrolig langgrunt

Blir nok å teste skøyter på tynn is her til vinteren.

Klart og varmt

Er en holme vi ikke kom ut til.

Men vi var rundt disse på skøyter i vinter

Ask rett frem

Elva Sogna går ut her, men har samme vannstand som Tyrifjorden og er vel stengt tatt en del av Tyrifjorden opp til Sørgefoss. Litt is igjen her, men ikke mye.

Gården Kalsrud.

Ligger flott til. Mulig å gå rundt gården ved å følge ei reine mellom 2 jorder. Men trolig bløtt.

Flotte tuntre og tømmerbygget på høyre side trenger nok litt vedlikehold. Men er vel som mye annet vernet, og de får nesten ikke noe støtte til å sette de i stand.

Flott bukt, storfe beiter her, for å holde vegetasjon nede. De flytter storfe mellom her og Averøya ifølge noen hytte naboer vi snakket med.

Er ei fantastisk flott furu her. Med liggende armer, men håpløst å ta bilde av. Tok noen i RAW format, så for vi se om Erik kan trylle.

Mye rare fasonger på greiner på flere av trærne

Driver å betatester Topokart appen i Android.

Dette ble ruta, området er verdt et besøk, og vi møtte bare 2 stk på runden. Resten gikk nok Averøya i skyggen, mens vi hadde mye sol.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder