Tid for å rydde litt i samlinga av turutstyr. Var en som ønsket å kjøpe denne.

Er veldig fornøyd med den, er den enkleste av alle bensinprimuser å bruke. Nesten som å bruke gass. Her er ingen slanger etc som kan ryke. Den har god spreding også. Har brukt den til litt opplæring av folk som er redde for bensinbrenner.

Lite brukt, helst til småkoking av kaffe om vinteren. Den sprer varmen fint, lett å bruke. Men har litt for mange primuser.

Sjelden jeg kjøper primuser nytt, men denne var et unntak.

Komplett med bruksanvisning.

Men noen må gå, ulempen er at disse ikke er i salg i Norge lengere.

Så lurer på om jeg kommer til å angre, når jeg har solgt den🙈. Men har litt som prinsipp at er den ikke brukt siste året blir det solgt. Så forhåpentligvis får den et godt hjem. Første bensinprimusen jeg hadde var storebroren til denne. Men blir til at jeg bruker gass, eller Msr XGK på vinteren for det meste. Men denne var litt vond å selge, men budet var bra.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder