Da sendte jeg mitt Helsport Trolltind SL 2 til Barents outdoor i Trondheim. Det er i Melhus og de som drev Helsport før det ble solgt. Ikke minst er de flinke sydamene tilbake🤩.

Teltet ble kjøpt brukt, og vedkommende hadde hund. Jeg har brukt det mye, og bunnduken begynte å bli slitt. Den var også Ultralett. Antar det har 70-80 bruksdøgn. På et telt som er så lite betyr det ikke mange gramma om bunnduken er litt tykkere, noe jeg valgte. Har aldri brukt footprint på det. Er vel 4 gangen jeg har modifisert dette teltet.

Det veier nå 1.62 kg mot oppgitt 1.4 kg og 1.52 kg netto på Helsport sine sider. Det er med alt som er i posen, repsett, ekstra plugger og barduner.

Men slik det er nå, tåler det også snø. Men kunne nok ha hatt noe bedre ventilasjon på våt nysnø, men det funker.

Dette er Helsport mest undervurderte telt etter min mening, men ser ut til å ha gått ut av produksjon!

Byttet kom på 1250kr pluss porto opp til Melhus.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder