Da fikk jeg tips om en Padlevest som var på knalltilbud, men bare en farge, og xxl. Men blir vel passe til meg. Men har ikke noe lommer, men får skulderen frie. Ville nok også hatt en vest som har skrittstropp, men det ser de ikke ut til å ha noen av de som jeg har sett.

Link til tilbudet

Har lurt på å kjøpe en vest som tar liten plass og er oppblåsbar. De er ikke godkjente, men er som ekstra sikkerhet vs ikke noe vest!

Disse har lager i Hønefoss, så kan se og teste en der vil jeg tro. Men spørs om jeg har for kraftig brystkasse.

Den veier 300 gram.

Ser også på litt utstyr til Packraft:

  • Gorillatape for rep
  • Siliconfett for glidelåsen på selve packraften
  • Padlervest med lomme og skrittstropp, lett og lite volum hvis mulig.

Ny Gapahuk

Har også bestilt en selvstående gapahuk, da kan jeg sove i den også.

Om produktet:

Backpacker Classic XL – en større versjon av bestselgeren Classic gapahuk. Denne har jeg ventet på, har sett en på finn, som også var impregnert.

Gapahuken gir ly for vær og vind. Den er perfekt som le på turen når regnbygene/vinden kommer.

Classic XL er større enn originalen og gir soveplass til to personer.

Duken er produsert i vanntett materiale med tapede sømmer. Dør med glidelåslukking og myggnett i overkant.

Leveres komplett med barduner, plugger og oppbevaringspose.

  • Vannsøyle ytterduk: 3000 mm
  • Vannsøyle bunnduk 10000 mm.
  • Høyde 135 cm
  • Bredde forkant 270 cm og bredde bakkant 200 cm
  • Dybde 150 cm.
  • Vekt ca. 2,3 kg.

Bare enlags så blir nok en del kondens i denne, for for ei natt går det greit, og har du et bål er kondens et lite problem.

Kjøper inn impringering for ekstra beskyttelse.

Har også bestilt et gjennomføringrør – egentlig et beskyttelsesrør for å beskytte teltduken i toppen av lavvoen, har du en lavvo med innertelt trenger du 2 rør, hvis ikke ødelegger du fort innerteltet og C plata som følger med Helsportovnen ramler ned ved vind blant annet ifølge de som har testet den.

For å få gratis frakt bestilte jeg litt real frokostblandinger. Da ble prisen 44 kr stk.

Varianten med Blåbær og vaniljemusli er jeg usikker på om jeg har smakt.

Fra Fjellforum fikk jeg tips om denne, usikker på om jeg burde ha hatt den med ekstra lange bein, men er angrerett, så bestilte ei. Skal være meget gode bukser, og konemor er ikke glad i feltbuksa mi…

Edit: passet ikke meg, alt for vid i livet, og for korte bein, men for ei bukse!

The last bukse som er på siste testfase er også noe jeg kunne tenke meg, men dyr 4500kr og unntatt fra gratis rep, så du som kunde er med å betaler utvikling, men det er tøy som skal vare livet ut, eller i de minste lenge. Men ser ikke ut til å ha noe bytterett ved feil str…

De har også jakke i samme system.

Blir artig å følge med på dette, riktig tenkt i det minste, samme som Alfa skoa.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder