Da har XXL hatt vennersvenner salg, 25% på det meste. Så pleier å kjøpe inn ting jeg vet jeg trenger på disse salgene, som er 0-3 ganger pr år.

Har et sett med godt brukte brukte chainsen pro XT brodder, reparert med tråd. Men mye brukt i 6 sesonger. Så greit å ha et par i reserve. Men det blir de som er reparert.

Glider går det en del av, og greit å ha på lager.

470 ml mat thermos inkl skje. Er ofte litt middagsrester som jeg tar til lunsj. Denne kom på 169kr mot 225-449 litt avhengig av hvor du handler.

Footprint til Reinsfjell 2 SL – dog usikker på om det passer, står at det er for 05 modell og 2015 modell. Det jeg har er 2021. Men hos Helsport er det ikke noe forskjell..

Solgte et Sony RX100 mk3 kjøpt brukt, og som funket bra, men tåler ikke vær. Så da ble det et Olympus TG-6, som er vanntett ned til 15 meter og fallsikkert opptil 2.1 meter, innebygget gps og kuldebestandig. Macro ned til 1 cm. Det skal være kjøpt i sommer, da kostet de 2650kr nye. Gikk 30kr i pluss på dette bytte, og har jo Olympus som 3/4 speilløst kamera, så slipper å lære med en ny meny. Men syns Sony har vært enklere å bruke, og har tatt bedre bilder. Men det hjelper ikke når Sony’en blir bare liggende i skuffen.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder