Veldig rart at DNT mister medlemmer, i år hvor flere går på tur enn noen sinne.

Jeg må si jeg har litt blanda erfaring med di, går du alene på tur slik som det har vært i år, blir det å leie hele hytta for dyrt. Selv om jeg ofte går i områder i uka, må jeg betale full pris. Ble etterhvert noen steder 40% rabatt i uka. Men har gått forbi mange tomme hytter, og jeg har ligget i telt eller hengekøye.

Problemer med å kunne booke også.

Litt typisk er at du får ikke alltid får svar når du spør om noe. De ønsker å belaste meg for et annet abonnement enn det jeg ønsker. Og som jeg har ryddet opp i før. Blir litt NAV over det. Ikke noe info, og ikke svar på e-post sendt 23.11 og purring den 30.11.

Nå ser det jo ut til at Koronaen tar styringa nok en gang. Så da velger jeg å ikke være medlem i 2021.

Veldig knotete at jeg ikke kan være medlem i flere foreninger samtidig. For eksempel DNT Vansjø er knallgode på Turskøyter, men da må jeg bytte forening, og går glipp av lokal info.

Men jeg fortsetter å være med på litt dugnad på stirydding, hjelpe til på Ti på topp, og ikke minst fortsette med turskøytedelen. Der er mange med i DNT. Så vil tiden vise om hvor turskøyting havner. Under skiforeningen, DNT, Turskøyting eller egen klubb.

Er også slik i Skiforeningen at vi som sender inn et betydelig antall bilder, ikke får gratis medlemskap der heller. Så er ei medlem i Skiforeningen. Men gjør dugnader der også.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder