Det har gått hardt utover votter, hansker, gramasjer, ytterbekleding, samt sko denne vinteren. Har riktignok mange dager ute, men ser ut som at 100-150 bruksdøgn er levetida på en del ting.

Dagens fangst.

3 sett med ullsåler til BC skisko. Et ekstra par til å ha med om jeg plumper på tur.

Hansker – 3 typer

Link til Felleskjøpet – De har store størrelser. Slik at om ei dame vrir opp klærne mine etter ei plumping – kan hun ha tynne hansker inni.

Ok pris, meget bra kvalitet og lett i vekt.

Gode og ha på seg også – Anbefales

OR – Votter link – meget høy kvalitet

Her kan du bytte om innervotter, og også tørke inner og yttervott hver for seg. Veldig kjent på teltturer på vinteren. Pluss at de har snor rundt håndleddet, så du ikke mister de i overvann eller i vinden.

Hansker som kombinerer maksimal beskyttelse mot vind og suveren pusteevne med touch screen kompatibelt Sensor teknologi. Med WINDSTOPPER fôr over baksiden av hånden holder du deg varm på hendene.

Link de har et felt på pekefinger – slik at du kan bruke mobilen med hansken på. Kjekt ved registrering av isforhold feks.

Litt av hvert.

Glassplate – denne gangen 6 mm, for å rette av bryne. Den forrige knuste, glapp esken ca 5 cm ned på ei side, og det lå en spiss gjenstand på knuste plata, mulig at den var svekket etter all avrettinga. Kom på 100kr.

Vanntett ultralett og lang gamasje med Pertex kombinert med Cordura materiale der hvor du trenger ekstra slitasjestyrke. Spent på hvordan reima under holder. Link til produktet

3 par kostet 159kr hos Felleskjøpet.

1 meter grillpinne tilbud til 50kr.

Har sydd de gamle gramasjene, men strikken under er knytt mange steder, og 3 meter koster 29kr, og det bør holde til noen ganger.

Jeg har også bestilt ei Goretex jakke og BIB bukse. Det jeg har er veldig slitt. Men har vel holdt et par sesonger.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder