Da har jeg brukt begge typer et par år. Kjøpte først utgaven med flaskeholder. Den har funket veldig bra!

Plass til termos eller kopper i midten. Lett og meget solid.

Men fikk tak i et på salg på høsten for 3 år siden. Flat og hard topp virket forlokkende.

Det er stabilt og meget høy kvalitet på alt.

Lett og raskt å sette opp.

Lett

872 gram for et bord er ikke mye.

Stabil konstruksjon og gode bein.

Plasten er også topp kvalitet. Men lett utstyr har en ulempe, det blåser fort overende – vekk ved litt vind. Så det med den harde toppen ble etterhvert valgt bort. Trolig bedre til bruk inni telt eller som underlag til å smøre mat. Litt større pakkvolum og litt tyngre.

Konklusjon;

Det enkle er ofte det beste, og det var det letteste, minst pakkvolum og holder til termos som ble med på tur. Samme understell og størrelse og kjempekvalitet. Dog dyre produkter om du må kjøpe til full pris. Men anbefales på tross av prisen. Disse har du i mange år.

Men det med hard topp ble solgt på finn.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder