Del 2 fra i går. Da kom de i retur i posten i dag, og jeg la det ut på finn igjen.

Alt i alt det beste lette liggeunderlaget som jeg vet om.

Har kjøpt tilsvarende i Large. r-verdi på 4.2 så du kan bruke det i en lang tresesongers periode.

Men ble et bomkjøp, da selger målte det mens det ikke var oppblåst, da er det 196 cm men trekker seg sammen til 183 cm oppblåst. Har hatt det i backup.

Knapt brukt, ingen skader eller lekkasjer, følger med repsett.

Billigste på nettet ny i skrivende stund er 2041kr

Prisjakt

Beskrivelse fra nettet:

Et liggeunderlag for de lange, gode turene der du vet dere skal campe på et skikkelig spennende sted. Enten midt på en fjellrygg eller langt inne på vidda. Du bærer alt med deg, og vekten bør være ganske lett. Med Xlite liggeunderlaget er du sikker på å holde deg varm i løpet av en kald høstnatt i fjellet eller en varm sommerkveld ved havet. Xlite er klassikkeren til Therm-a-Rest.

XLite har R-verdi på 4.2. Liggeunderlaget kan derfor brukes vår, sommer, høst og tidlig vinter. R-verdien til Therm-a-Rest er bygget på ASTM-standarden som kom i 2020. Denne standarden er utviklet av blant andre Therm-a-Rest og er den første universale standarden for R-verdi.

XLite liggeunderlaget er lett og slitesterkt med er med et sterkt materiale på 30D ripstop HT nylon som beskytter liggeunderlaget. Dette gjør liggeunderlaget ekstremt slitesterkt. Vi anbefaler å bruke et skumliggeunderlag som Therm-a-Rest Z Lite SOL eller Therm-a-Rest RidgeRest under liggeunderlaget. Smart å ha for ekstra beskyttelse under liggeunderlaget eller for å ha i camp på vinteren

Ekstemt lett til å være så stort, ha den r-verdien, og så solid.

Utrolig lite volum

Du ser fort på merkelappen om det er mye brukt.

Lengde oppblåst, ligger oppblåst igjen nå, slik at jeg vet at det er tett når jeg selger det igjen.

Bredde.

Ene sida

Andre sida

Vekt repsett

Vekt pose. Jeg bruker bare en strikk, og sparer litt vekt og en ting til som må holdes styr på.

Vekt med alt inni

Utrolig lite i volum, her brettet i 2.

Da går det på tvers av sekken. Men noen bretter det dobbelt, og lager det flatt med samme høyden som sekken. Da blir det lille volumet det tar borte i sekken.

Jeg har brukt det jeg har ufattelig mye, og veldig mange i USA har brukt disse på AT, CDT etc dvs langturer på 4-6 mnd. Så holdbarheten på de er ca 150~250 overnattinger. Det er mange helgeturer/ferier.

Edit: Oppblåst i 3 dager, mister ikke luft.

Kategorier: Bo og sove

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder