Det er en del som rydder i disse tider, og kom over en del flotte ting, men var litt seint ute. Men fikk tak i denne til 200kr.

Den gir lys og litt varme i teltet, har fra før, så denne blir i backup. Lett og lyser bra, i et lite telt varmer den bra, men metallrista blir veldig varm, så den må ikke borti noe teltduk. Selv etter den har slukket. Har pleid å bruke vintergass på den.

Micro Lantern er en kompakt, lett og slitesterk lampe som sprer lys og varme til alle aktiviteter som krever lav vekt, liten størrelse og holdbarhet.
Denne kommer med rustfritt stål. Den rustfrie kurven er støtsikker. Intensiteten er trinnløs justerbar opp til 235 lumen. Tenningssystem Easy Trigger gjør tenningen av lampen rask og enkel. Den patenterte brenneren gjør at lampen brenner nesten lydløst og med lavt gassforbruk. Lampe med stålkurv leveres med nylonbagg.

Egenskaper for Primus Micron Lantern Steel Mesh Gasslykt

• Vekt 124g

• Lysstyrke 235 lumens

• Piezotenner


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder