Da er det litt salg igjen. Og en god del å spare på å kjøpe ting etter sesong slutt.

Glider, 2 for 3 på xxl – det går litt når 8-10 par ski skal glides og settes bort for sesongen. Konemor en en park, jeg har 2 par og pleier å hjelpe et par andre i nabolaget også, når alt står fremme.

Kjøpte 2 av disse, for å teste. Veier nesten ikke noe, og skal kunne gjenbrukes.

Finnes også som julekalender med opptil 27 stk.

Ser enkelt ut, en kaffetrakter i en pose!

Link til fabrikanten.

Ble også 25 meter med bardun, for å bytte barduner på et telt, og for å lage løkker på en del plugger. Heldigvis har jeg en rabattkode på 20 %

Det var ytterligere 10% på disse, så da ble det et nytt par. Blir til å lage et nytt par turskøyter som jeg har liggende med fast feste.

Kjøpte et sett og en ekstra BC brukt på finn. Men de var skadet når de kom frem, det hele er litt rart. Ble ord mot ord. Jeg tror de var demontert feil og skadet, men de var veldig enkelt emballert. Ble et kompromiss – så vi ble enig om halv pris.

Usikker på hvor mye det har å si, clipset som holder fronten sammen var røket.

Litt rart at det skulle ha skjedd under transport, men også rart at avbrekket deler ligger i posen…

Prøvde å få kjøpt de defekte delene fra Rottefella, men det gikk ikke. Kan muligens limes. Men har et par bindinger som går tregt, så muligens blir de brukt til deler. Blir uansett å komme til nytte.

Er en av få ganger handel på finn ikke har gått etter planen. Men et par hundre lapper i mulig svinn må vel regnes med..


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder