Jeg ga bort et sett laget av de beste trangia produktene for 2 år siden. Men det settet med Duossal gryter og hardanodisert vindskjerm går ikke an å få kjøpt. Så er nesten enklest og billigst å kjøpe på tilbud et sett med hardanodisert vindskjerm og nonstick gryter, og et sett med Duossal gryter. Så plukker du det beste, og sitter igjen med et komplett sett. Det har jeg hatt i backup. Men det forsvant på finn nå.

Ny komplett trangia Stormkjøkken med rødspritbrenner og kaffekjele.

Nb – Trangia finnes i et utall av varianter, se Trangia.se

Feks er serie 25 det store settet, mens serie 27 er det lille… noen er med kaffekjel og noen uten. Lett å gå surr…

Prisjakt viser at laveste nettpris er 799kr

Helt nytt.

Et bra sett, og fikk en ok pris for begge parter. Da får jeg ryddet i turrommet. Og kom jo over et billig sett på finn. Det er trolig rett type vindskjerm, og blir nok enten bygget til et ideelt sett, eller bygget om. Så da har jeg plass til det som kommer og noen hundre lapper i overskudd.

Litt vinn-vinn. Kommer jo over noen halve sett på finn av og til, til gibort pris. Så får tiden vise hva det blir til.

Trangia er vanskelig med så mange typer og varianter, at mange går surr.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder