Da er jeg litt tilbake til start ang storsekk. Har hatt denne før, kjøpte heldigvis på lokketilbud på XXL og brukte den en periode. Meget god å gå med, men fryktelig tung i seg selv med 4.5 kg. Så solgte den for å finansiere en ny sekk, de hadde gått opp i pris, så tjente noen kr på de salget.

Det ble en Osprey xenith 105 str L (109 liter) som veier 2.45 kg, men hoftebeltet er helt stivt, og jeg blir for fort sliten i hofta og ryggen med den. Så angret på salget av Reconpacken.

Norrøna Reconpack Syncroflex har blitt veldig dyr, 6999kr for nye, og bruktmarkedet følger etter. Så har fulgt med på finn ei stund, og har hatt ute ei ønskes kjøpt annonse lenge. Fikk treff på den i går. Reconpack sekken var brukt en tur. Vedkommende fikk ikke Reconpacken til å passe, og hadde byttet til Osprey Aether Plus som er det nye navnet på sekken Ospery xenit. Så vi er flere som prøver å finne rett sekk! Han har da kjøpt den jeg ikke ble venn med og visa versa.

Så alt i alt ble det vel et tap på 700kr her, men har fått solgt ganske mye på finn, så totalen går i pluss! 🤗

Kraftig ramme, og bra bæresystemz

Norrøna – bare logen veier vel 50 gram🙈

Faktisk vekt.

125 liter totalt, men du kan ta av sidelommene, som også kan bli til en dagstursekk. Men med packraft og litt glampingfaktor blir det fort litt volum.

Ufattelig mye reimer, fester etc.

Bæresystemet er unikt.

Det flexer ca 16-17 grader i hoftebelte, så ryggen og hofta beveger seg naturlig.

Sentrert

Vridd andre veien.

Ved full vriding.

Plan B:

Den er å bare bruke bæresystemet, og lage en stor pose ala pakkpose, pluss et par sett med reimer, og et par lommer. Da får jeg festet packraft, liggeunderlag og plass til tilbehør. Bør kunne få ned vekta betydelig.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder