Jeg har vært med på 10 på topp noen år, det har vært mye feil, unøyaktigheter etc. har tilbydd meg å hjelpe til men ikke noe respons.. kan jo både kart og data. Sendte i fjor prioriterte lister over hva jeg savnet. Di har heller ikke fått sertifikat på hjemmesida. Så hovedsida dukker ikke opp på en del nettlesere. http://ringerike.tipåtopp.no — mangler S etter http😵‍💫

Men takket ja til å ha en post denne sesongen. Som hadde hovedoppstart 10 mai, noen få poster 1 mai. Så jeg sendte inn gpx- filer, bilder og tekst i midten av februar. Dvs tidlig ute. Merket og rensket stien 3 mai, og ga skriftlig beskjed om at den kunne legges ut. Men den ble først lagt ut i dag 1 juni…

Men det er lagt inn ruta til en annen tur, og innsjekkingspunktet er helt feil. Det er jo parkeringa til den andre turen.

Det er nesten 8 km bom..🙈 Ikke en gang navnet mitt er rett skrevet. Har jo hatt 15-16 uker på å få dette til.

Flaut å stå som turansvarlig, når lokalavisa (faksimile fra Ringblad) har innslag om alle turene og din tur er ikke ute. Det er 20 turer og nå er alle ute, men med feil på flere.

Får meldinger om jeg kan fikse feilen, men er jo i ei hengemyr..🥶. Så blir nok siste gang jeg prøver meg på dette, har hatt noen poster før, men det blir bare dårligere og dårligere. Problem er sentralt i Bedriftidretten, og ikke lokalt.

Edit: De fikk rettet det opp dagen etter, etter at jeg sendt e-post og ringte. Pluss sendte gpxfila en gang til. Den lå opprinnelig i samme e-post som teksten. Fikk også endelig koden, om det blir innloggingsproblemer.

Så da vil tida vise om den blir mye brukt.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder