Kom på stranda 16.40 etter dagens gjøremål.

Stille og rolig her i dag. Det har vært sol, overskyet og litt regn. Lite vann, så ikke noe håp for å stupe enda.

Ikke en sjel å se!

Men et bad er greit, og litt smak av sommer.

Ikke akkurat isbading🥶

Så ei måke, og plukket en bærepose med søppel, 4 brusbokser, kjekspakker, snus, sigarettsneiper, plastposer, bolleposer og dessverre litt knust glass, og det var bare på den nordlig delen med stein jeg var på. Men det var ungdommer på de stedene i går. Men er vel bare å fortsette å rydde, så slipper jeg å bruke noe energi på det. Burde tatt med en feiekost og brett og fjernet litt bålrester også. Lå igjen noe klær også. Det får vente en dag, før det går i søppla, sjelden noe blir hentet. Så er bare å kaste egentlig…

Men syns det er rart at folk ikke rydder etter seg, greier de å bære det med seg på stranda, burde de greie det opp til søppelkassene ved parkeringa også.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder