Da knakk også min…

Disse stengene er superlette, superkompakte og etter min mening bra, men di tåler ikke all verden. Har hatt mine i noen år. Men konemor skulle teste vanlig haspel, og lånte ei av mine. Syns også at sena var for tynn. Så jeg byttet sene.

Men 500 snelle og monosene som var i tykkeste laget laget litt krøll. Pluss at hun syns bremsen ikke var hard nok. Så justerte den.

Da funket det greit for henne, men satt i packraften og dro ut ledd for ledd, og hadde ikke skrudd ned bremsen igjen, og vips – da knakk den med et smell. Min feil🙈 – alt for hardhendt. Normalt justere bremsen seg slik at det ikke blir for mye spenn i stanga.

Ledd nr 3, og helt min feil. De kan ikke repareres…

Bruddet, ikke noe forvarsel.

Ble nødrep på turen.

Men tok vekk en linefører, og limte den. Så nå er den et ledd kortere, og trolig litt rar action på den. Disse var ok priset, men koster vel nå mer enn det smaker. Heldigvis er stanga på 180 cm som går nedi mcveska hel. Den veier 82 gram.

Så da blir det å kjøpe ei ny stang på 210-270 som er delt 4-5 deler.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder