Jeg kjøpte jo i sin tid 50 kg med kart. Sorterte ut de jeg skulle ha, solgte resten på finn. Har vel stort sett komplett for å kunne gå det meste av turer som er aktuelt for min del. Det aller fleste karta er kjøpt på finn. Alt fra ubrukte, til godt brukte. Men disse er i Tyvek et slags plastmateriale. Solid og rivesikkert. Men ikke så lette å skrive på med blyant, det sitter ikke.

Eldste versjon til venstre. Nye til høyre.

Siste og første kartet om du har planer om Norge på langs. Disse karta henger stort sett sammen, men har 3 hoveddeler pga Norge er litt vridd.

Har 78 stk, trodde jeg hadde 79. Men det siste er solgt. Greit med regneark om jeg kommer over noe på finn!

Dekker det meste nå!

Det er totalt 195 kart i serien, så har 40%! Men kysten er stort sett uinteressant for min del.

Slik er Norge dekket.

Med navn.

Finner jeg nyere versjoner og de har en ok pris kjøper jeg de, selger de gamle på finn igjen. Men markedet for kart er tregt… Mange som har kjøpt kart til fullpris i Sportsforretninger, og ikke brukt karta er håpløse å kjøpe av… Det mener at karta er verd mer enn du får de på nettet til….. Så er en del som det tar tid å bli enig med, men når de ikke får solgt, ender det med en ok pris til slutt – det kan ta mnd, og noen selger ikke.

Alle av nyeste typen.

.

De jeg har av eldste typen.

De minker på de, etterhvert som jeg finner nyere, men endringer er ofte små selv på 10 år.

Men har noen hull, blant annet gamle Østfold. Hvor jeg solgte karta til en som trengte de. Noe jeg anger på… i dag.

Lite kart i Østerdalen også.

Mangler også en del på Varangerhalvøya.

Men har også en del rene turkart, og topo3000. De kommer i egne innlegg.

Westsystem har tilbud nå 181 kr fraktfritt.

Kategorier: Navigasjon

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder