Da ble det en handel på finn….

Tensor skal være bra underlag. Lette størrelsen tatt i betrakting, og har lenge ønsket å testet ut et slikt. Men prisen har vært oppi 2700kr for et nytt.

Etter en del frem og tilbake, fikk jeg tak i dette som lekker. Brukt en tur, og han hadde fått det som gave. Ventilen skulle være i orden. Men blir litt kvitt eller dobbelt 🙈- enten finner jeg lekkasjen, eller så kan det være en lekkasje som ikke lar seg fikse💸. Har så langt funnet og fikset alle underlag jeg har prøvd meg på, dog med et unntak, da fikk jeg nytt fra leverandøren. Der hadde også forrige eier gitt opp. Men litt kunnskap om at luft utvider seg i varmen, så sol eller kaldt ut og inn på badet, pluss Zalovann har løst hvor lekkasjen er hittil. Som regel holder det med ei dråpe Aquasure som du dytter ned i stoffet, pluss ei dråpe på toppen.

Ble en del frem og tilbake, før mitt første bud inkl frakt ble godtatt..

Det har litt annen fasong en Thermarest neoair, som er mumieformet. Her er det hull også. Skal være mindre lyd i det en neoair.

Link til filmen, spol til ca 3:45 Det er litt artig når han skal velge bare et underlag.

Jeg har jo redusert ned til 3 underlag. Så blir artig å teste dette om jeg får fikset det. Men ligger an til å havne på finn igjen.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder