Dette er kart jeg har brukt mye.

Her er samlingen av oversiktskart – blir brukt på mctur og bilturer.

Noen er gratis og gir mye tips.

Denne boka her har jeg slitt ut noen av. Klipper ut navneregisteret. Da blir den lettere og den har også DNT sine store ruter med tid på.

Eksempel på gratiskart.

Mye fine tips på fine strekninger, ikke raskt men flotte🤩

Noen områder er alt bra! 🤗

Jeg har samlet alt dette i et kart, fra Facebook, div kart, tips og egne erfaringer.

Tegner også inn en del småveier med grus og legger folie på kartet. Dette kartet har jeg brukt ekstremt mye, og veldig fint til å hjelpe andre på tur hvor det bør kjøre, selv om målestokken er 1: 1 million.

Så da har jeg totaloversikten! Noen kart blir slitt ut, noen ligger i påvente av mulig tur, og en del blir brukt for å følge med på de som går Norge på langs/tvers eller tilsvarende. Med kartkjøpene og salg av kart så har ikke dette kostet meg noe penger, men heller gitt et overskudd. Pluss mye kunnskap. Men timebetaling er nok heller laber….

Kategorier: Navigasjon

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder