Dukker opp mer underlag på finn. Dette er den nye typen med annen type ventil. Er underlaget jeg har brukt mest oppigjennom på 3 sesongers turer. Mulig å prute litt også på finn…🙈.

Dette havner nok på lager, siden det jeg har er mye brukt og slitt. Har fått tak i ett annet som jeg ønsker å få testet ut, men det har fabrikasjonsfeil og har funnet 9 sveisefeil. Men uten kvittering er det knotete å få løst selv om de har livstidsgaranti..

Da den kom, var den veldig møkkete. Om mye bruksmerker. Så ble en vask med zalovann og microfiberklut (den var tett), ikke ren, la den i bløt med vaskemiddel, ny vask, ble bedre med ikke fornøyd. Hadde brukt trygt kjøp på finn, og det ente opp med et prisavslag. Selger mente det ikke var mye å henge seg opp i. Men er det oppblåsbare liggeunderlaget jeg har sett som har vært mest møkkete.

Etter vask, hang det til tørk med litt luft i. Det er i ferd med å delaminere.. ene sida.

Andre sida -Feil inni selve underlaget.

Til sammen 4 steder.

Men har fått med kvittering, så dette blir det reklamasjon på.

Link til filmen samme problem.

Men jeg fikk heldigvis et nytt på reklamasjon, ellers hadde det blitt et dyrt bomkjøp🙈. Men ender opp med at det tok ca 4 uker å løse det.

Men selger har gått Norge på langs, og Oslo-Bergen. Så har hatt en fin dialog.

Det jeg ønsker meg i tillegg er Therm-a-Rest Neoair Micro Pump

Har funnet en på finn, til en ok pris, men selger husker ikke hvor den ble lagt….🙈

Så vi får se om jeg finner en til en ok pris, med pumpesekken funker også bra. Packraftpumpa er superrask, men er tyngre.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder