Da kom det i hus.

Blåste det opp inne og la det ut. Ble slapt…

Men siden det ikke er veldig tykt, er det ikke helt rett selv med maks trykk jeg greier å få inn i det. Mulig at lekkasjene påvirker.

La de ute kaldt først, så maks trykk ute. Inn på varmt badegulv, pluss stå på det for å få nok trykk, pluss Zalovann.

Testet oversiden først, men stort sett er hull på undersiden. Men har opplevd begge deler.

Ingen tegn til lekkasje på oversida.

Fant 2 «ganske» store hull fort, med rett teknikk på undersida. Så da blir det å lappe, og teste på ny. Men det lakk så mye, at jeg ikke ville funnet små vanskelig hull.

Hullene var omtrent rett der skulderblada er, og på undersida. Og i selve liminga mellom over og under del, så det har ikke lagt det på noe skarpt eller noe slikt. En produksjonsfeil, i mitt hode. Men uten kvittering.. da kommer en ikke langt.

Teoretisk sett, kan du blåse det opp på et kaldt sted, for så å legge det i sola. Da blir trykket så høyt at noe må ryke, men umulig å dokumentere for leverandør. Så det er nok noe som blir tatt som reklamasjon – som egentlig er brukerfeil. Og på den andre siden har du feil som ligger på steder hvor bruker lett kan lage hull, men at det er en produksjonsfeil. Så det jevner seg vel ut.

Et tynt lag med lim i stoffet, lar det tørke. Så et nytt lag oppå. Bruket Aquasure.

Så blir det å gjøre det samme igjen, og sjekke med zalo.

Da fant jeg 7 hull til på akkurat samme steder…

Dette er sveisefeil fra fabrikk.

Normalt er det være oppblåst et par dager, uten at det lekker. Men her kommer jeg ikke i mål.

Men Nemo har livstidsgaranti, men så langt vil ikke XXL eller importøren hjelpe meg, selv om produsenten i USA sier det skal bytte det. Sjelden vært borte en mer ufin importør. Inkompetente også, mente at det ikke var sveiset annet enn i kanten.

Men prøver å få løst det via produsenten i USA, ellers så blir det å teste ut packraftlim på alle stedene dette gjelder, og det er mange. Men stoler jeg på det etterpå? Siste alternativet er å kaste det. Heldigvis ikke gitt mye for det. Men veldig synd å ikke få testet ut noe av det som skal være beste kvalitet. Men ble kjøpt som et testprosjekt.

Det kommer en oppfølging på dette.

Konklusjon er så langt, hold deg unna dette, og pass meget godt på kvittering om du har dette i hus. Men ut fra det jeg leser på nettet, har det vært produksjonsproblemer med noen serier. Så litt skummelt å bruke på langtur. Test det nøye før du tar det med på tur. Noe du alltid bør gjøre med opplåsbare underlag.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder