Jeg byttet fra Sony A7 som tok knallbra bilder, med som ikke var værtettet. Olympus som jeg byttet tåler været, men sliter med å få det til å funke slik jeg vil🙈.

Minimalt brukt og strøkent Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ, svart, kjøpt 09.03.2022 hos Foto.no. Kvittering fulgte med.

‘M.Zuiko Digital ED 14-42 mm F3.5-5.6 EZ er verdens tynneste pannekake-zoomobjektiv som leverer slående klarhet og kant-til-kant bildekvalitet. Den har en imponerende 3 x optisk zoom for ekstra versatilitet med sin vide brennvidde. I tillegg, lar den elektroniske zoom-mekanismen deg bruke en mobiltelefon som fjernkontroll for å zoome inn eller ut med OI.Share. Den eksepsjonelt raske, stille autofokusen gir deg diskret bilde- og filmtaking.’

Men det er ikke værtettet, men lite og lett, pluss billig. Da har jeg noe å lære meg med og knekke «koden» – har ei tjukk bok jeg må gjennom. Ikke lett å bytte system 🥶. Men må ha et kamerasystem som tåler vann og vær. Men 12-40 mm pro er litt tungt å holde på å knappe på over lenger tid.

Fikk også tak i et filter til 50kr på finn. Da blir det enklere å selge det om jeg ønsker det etter jeg har lært med systemet.

Edit: Solgt et filter jeg hadde liggende, men som ikke passet, så satt igjen med et par tiere. 🤗

Prøver også få tak i et automatisk linsebeskytter til dette. Nok en gang er finn stedet jeg har lagt ut en kjøpers annonse. Får ofte treff til en bra pris, men tar noen ganger tid.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder