Nok et kjøp fra finn. Ok pris. Footprint er kjekt om det litt møkket/gjørme der du slår opp teltet. Et footprint er mye enklere å vaske/tørke enn et innertelt. Det Orion jeg har blir nok mest brukt når jeg er på mctur.

Orion II Footprint fra Exped plasseres under teltgulvet og beskytter det mot slitasje og smuss. Den har samme form som teltgulvet, men er kuttet litt mindre for å forhindre at regn siver mellom teltgulv og bunnduk.

Dette praktiske underlaget festes enkelt direkte til teltet med låsepinner ved hjelp av elastiske stropper. De har forskjellige farger også, så du får det rett. I forteltet beskytter footprintet som et teppe og reduserer derfor mengden smuss som når inn i teltet. Det bidrar også til å redusere kondens.

Bunnduken kan også brukes som presenning mot regn, vind og sol.

  • Materiale: 70D taft nylon, PU-belagt, tapede sømmer
  • Vannsøyle: 3000mm
  • Størrelse: 200 x 245 cm
  • Vekt: 430g oppgitt

Greit med merking på hvilke side som skal opp.

Veid vekt er betydelig mindre med 382 gram.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder