Tips, når du installerer/tar i bruk Inreach spør den om tilgang til dine kontakter. Virker lurt å svare ja…. men 🥶. Nei da, di av dine kontakter som har Inreach blir låst!

Så du kan ikke slette de i systemet. Jeg måtte slette appen på telefon og resette Inreach for å få disse vekk..🙈

Med Inreach mini 2 er det også lagt opp til at den skal bruke mindre strøm. Men dette er basert litt på hvor ofte du sender posisjon, og hvor ofte du lagrer punkt. Velger du at den skal ha høy detaljgrad får du en ganske kraftig varsel på batteri bruk.

Men laster du data inn i Basecamp – kommer sendte punkt opp, og noen få andre punkt. Ved mye avvik.

Den grønne med høy detalj. Men du kan ikke styre den. Den røde er med normal detaljgrad. Her mangler det en mellomting som du kan justere på vanlig mini.

Jeg må nok teste track-back funksjon for å se på hva som må legges inn.

På mini 2 er sikt opp tatt med. Men det blir reklamert med opptil 30 dager! Men antar at du i praksis vil ligge på 4-7 dager med 10 min sending. Jeg syns et punkt pr 20 minutt er mer passe. Er dager= døgn 24 timer? Eller har de justert det slik at det blir flere dager….?

Mini er litt lettere å skjønne – i hvert fall til å begynne med.

Oppsettet er også lettere å skjønne på mini vs mini 2.

Slik så dagens test ut på nettet, ikke mange andre mellompunkt på Basecamp heller.

Slik var den satt opp i dag. (Må nok lage en ny skjermbeskytter – denne er fra den gamle.

Flyttet denne på innstillinger til høy detalj

Du får ei melding om at batteritiden kan reduseres. Men syns at detaljnivået er for lavt til å kunne bruke som gpx fil i etterkant. Så spørs det om det er noen sammenheng mellom gpx og track-back funksjon. Det må jeg teste ut. Du går jo et stykke på 10 minutter. Over 800 meter ved 5 km/t.,

Kategorier: Navigasjon

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder