Da fant jeg på finn. Og litt pruting….🙈.

Men jeg har slitt litt noen steder at jeg har sunket nedi. Finnes også en variant med duk for bruk på snø. Disse har nok en ulempe om du siger nedi, så sitter de igjen når du drar opp beinet, spesielt om du drar det rett opp.

Vekta på den store stolen jeg har er jo 1.6 kg, så den blir bare med på turer hvor det er mye sitting, feks Hengekøyetreff, som også er på vinteren.

Så vekta på disse betyr mindre, og de går inni stoltrekket.

Disse er tung, men verdt det.

Laget av DAC.

Men et problem – de passer ikke min stol…..

Hullet er for lite, så disse må være til en mindre variant. Så det ble retur, har ikke prøvd det på finn trygg betaling før, så kan bli lærerikt🙈. Selger er ryddig – så det går nok bra. Ender nok opp med å kjøpe et nytt sett.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder